Projecten

Kantoor SUE Amsterdam

blog1

Afgesloten vergaderen in een open ruimte

Het reclamebureau SUE Amsterdam is een creatief bureau waarin mensen in een open ruimte met elkaar samenwerken. De vraag aan ons was om een vergaderruimte in die open ruimte te maken, zonder dat er een afgesloten gevoel in de ruimte kwam. We hebben toen gekozen voor een transparant glazen vergaderruimte die als een rechthoek in de ruimte is geplaatst. Zo konden mensen apart zitten, zonder het contact met de rest van de mensen te verliezen.

blog2

Hoogwaardige afwerking met RVS beslag

Om de sterkte van de vergaderruimte te kunnen garanderen, hebben we exact berekend wat de maximale lengte van de glaswand kon zijn. Vervolgens hebben we de verschillende delen afgewerkt met geborsteld RVS beslag, zodat alles een heel moderne uitstraling kreeg en het niet storend werd dat er met verschillende glasplaten moest worden gewerkt.

blog3

Glazen schuifdeur op maat

Tenslotte hebben we de ruimte afgesloten met een een glazen schuifdeur op maat. De eigenaren van SUE hebben zelf de handgreep kunnen uitkiezen uit een grote collectie RVS beslag. De deur loopt heel soepeljes, waardoor hij makkelijk open en dicht te doen is ook als iemand met koffie in z'n hand loopt. Het voordeel van de glazen vergaderruimte is dat er heel gemakkelijk post-its of papier met plakband aan het glas bevestigd kan worden. Zo transformeert deze vergaderruimte heel gemakkelijk naar een creatieve brainstormruimte.

Neem contact op

Heeft u een idee in gedachte? We denken graag vrijblijvend met u mee!

Wij geloven in maatwerk. U krijgt persoonlijk advies, een offerte op maat en we denken met u mee om de beste glastoepassing te vinden voor uw interieur en wensen. Waarna onze ervaren medewerkers het glas vakkundig bij u komen meten en plaatsen.