Wat we doen

Renovatie en reparatie

Naast dat we veel nieuwe beglazing leveren, kunnen we u ook verder helpen als bestaand glas moet worden gerepareerd. Dat kan variƫren van een klein ruitje in uw huis, tot het repareren van bestaand glas-in-lood of het uitvoeren van een grootschalige renovatie, waarbij bijvoorbeeld de beglazing wordt vervangen met de allerlaatste norm in isolatieglas. We werken met hetzelfde plezier en hetzelfde vakmanschap voor particulieren als grote bedrijven. En beiden adviseren we graag met de beste glasoplossingen om de beglazing in huis of kantoor zo mooi en zo functioneel mogelijk te maken. De technologie in beglazing is de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan, daardoor zijn er een heleboel nieuwe mogelijkheden waardoor uw bestaande glas echt verbeterd kan worden. We helpen u graag. Mocht u een project met ons overleggen of een vraag hebben, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen onderaan deze website.

 • work1
  Glas-in-lood reparatie Het repareren van bestaande glas-in-lood ramen.
 • work2
  Kleinschalige reparaties Het repareren van ramen, deuren, ligplankjes, spiegels, etc.
 • work3
  Plaatsen van isolatieglas Bestaand glas vervangen met de laatste norm in isolatieglas.
 • work4
  Grootschalige renovatie De beglazing van grote projecten moderniseren.
 • work5
  Beglazen van nieuwe aanbouw of serres Zij beglazen overkappingen, serres of andere huisaanbouwen zodat deze een aanvulling op het bestaande huis.
 • work6
  Reparatie figuurglas Wij leveren honderden soorten figuurglas voor ramen en deuren.

Neem contact op

Heeft u een idee in gedachte? We denken graag vrijblijvend met u mee!

Wij geloven in maatwerk. U krijgt persoonlijk advies, een offerte op maat en we denken met u mee om de beste glastoepassing te vinden voor uw interieur en wensen. Waarna onze ervaren medewerkers het glas vakkundig bij u komen meten en plaatsen.