Wat we doen

Interieurglas op maat

Wij vinden glas een fantastisch product. Vanuit onze interesse in bouwkunde en interieurontwerp zijn we ons gaan specialiseren in designglas voor in huis en op kantoor. Hiervoor hebben we een dochterbedrijf opgericht GLAS IN HUIS, helemaal toegespitst op opdrachten voor designglas op maat. Denk hierbij aan glas voor badkamers, keukens, kantoren, balkons en tuinen, balustrades. Maar ook glas-in-lood en glazen meubelen. We hebben de afgelopen jaren zowel voor particulieren, MKB's, woningbouwverenigingen en grote bedrijven opdrachten uitgevoerd. Maatwerk en vakwerk zijn voor ons zeer belangrijk. Dus heeft u een idee of wens voor een glastoepassing in huis of kantoor? We denken graag met u mee of komen bij u langs om u de mogelijkheden te laten zien. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons op kantoor langskomen, maakt u dan vrijblijvend een afspraak. Wilt u eerst meer weten over wat er mogelijk is met designglas op maat, bekijk dan eerst de website van GLAS IN HUIS op uw gemak.

 • work1
  Badkamers en douches Douchewanden, spiegels, inloopdouches, schuifdeuren, douchecabines, spatschermen, ligplankjes, privacyschermen, etc.
 • work2
  Meubelen voor in huis Tafels, bijzettafels, kastjes, TV kasten, planken, glazen vitrines, pilaren, etc.
 • work3
  Keukens Achterwanden, spatschermen, ligplankjes, werkbladen, etc.
 • work4
  Kasten en deuren Schuifwanden, spiegeldeuren, schuifkasten, inloopkasten, ligplankjes, RVS beslag, etc.
 • work5
  Kantoren Vergaderruimtes, bureaus, notitieborden, schuifwanden, glazen afscheidingen, glazen meubelen op maat, bureauafscheidingen, etc.
 • work6
  Balkons en tuinen Tuinafscheidingen, windschermen, balustrades, glazen afdakjes, veranda's, serres, privacyschermen, gekleurde afscheidingen, etc.

Neem contact op

Heeft u een idee in gedachte? We denken graag vrijblijvend met u mee!

Wij geloven in maatwerk. U krijgt persoonlijk advies, een offerte op maat en we denken met u mee om de beste glastoepassing te vinden voor uw interieur en wensen. Waarna onze ervaren medewerkers het glas vakkundig bij u komen meten en plaatsen.