Wie we zijn

Welkom bij Glashandel Groenewegen!

Een familiebedrijf sinds 1942.

Welkom bij Glashandel Groenewegen! Heel graag stellen we ons aan u voor. Wij zijn al sinds 1942 actief in de glasbranche. Begonnen bij grootvader die als buurtglashandel veel locaal glas-in-lood en brandschilderwerk maakte, uitgebouwd door schoonzoon Hans Groenewegen die de glashandel naar een groot, modern bedrijf omvormde en nu in de handen van de derde generatie die het stokje heeft overgenomen met grote affiniteit voor bouwkunde en esthetiek. Glas zit ons in de genen.

Wij vinden glas een van de mooiste producten die er zijn. We hebben de afgelopen jaren zowel voor particulieren, MKB's, woningbouwverenigingen en grote bedrijven opdrachten uitgevoerd. We volgen alle laatste ontwikkelingen en mogelijkheden met glas op de voet en zijn op de hoogte van alle plaatsings- en veiligheidsvoorschriften, ongeacht de omvang van een project. Glas heeft een grote technische sprong genomen en de mogelijkheden voor de toepassing van glas zijn (bijna) onbegrensd. Eén ding is echter door de jaren onveranderd gebleven: de persoonlijke aandacht die wij geven aan onze klanten en hun projecten. Maatwerk en vakwerk zijn voor ons zeer belangrijk. Dus heeft u een idee of wens voor een glastoepassing in huis of kantoor? We denken graag met u mee of komen bij u langs om u de mogelijkheden te laten zien. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons op kantoor langskomen, maakt u dan vrijblijvend een afspraak.

De afgelopen jaren kregen we ook steeds meer vragen om glas op maat te leveren voor in het interieur. Denk aan designglas als douchewanden, glazen meubelen, trappen, achterwanden in keukens, etc. We hebben toen besloten om ons hierin te specialiseren. Voor alle glastoepassingen op maat voor in huis of op kantoor kunt u terecht bij een volwaardig onderdeel van ons bedrijf: GLAS IN HUIS. Met dezelfde service en hetzelfde vakmanschap kunt u hier terecht voor maatwerk waarbij design een belangrijke rol speelt.

Op deze website kunt u meerdere van onze projecten bekijken. Heeft u nog vragen of wilt u een advies op maat of een offerte? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dat kan heel gemakkelijk via de knop onderaan iedere pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

wie we zijn
profile1
Martin Groenewegen

Directeur van Glashandel Groenewegen, heeft 20 jaar ervaring in het glas en kan u uitgebreid adviseren over iedere toepassing van glas in huis. Na eerst zelf jaren glas te hebben gezet - en dus volop ervaring met de daadwerkelijk toepassing van glas - nu gespecialiseerd in het meedenken in oplossingen voor de toepassing van glas voor zowel particulieren als bedrijven.

martin@glashandelgroenewegen.nl
profile2
Team van specialisten

Bij glas in huis werkt een team van ervaren glaszetters gespecialiseerd in het vakkundig meten, leveren en plaatsen van glas. Op kantoor werkt Els Groenewegen die verantwoordelijk is voor accurate financiële afhandeling van projecten. Ons kantoor is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00 - 17.00 uur op het onderstaande telefoonnummer.

0174-248557
Wat we doen

Wij zijn gespecialiseerd in beglazing voor particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen. Van onderhoud, reparatie tot nieuwbouw. Omdat iedere opdracht maatwerk is, kan het zijn dat uw idee of wens nog niet tussen onze projecten staat. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee en hebben vaak de oplossing voor uw wensen.

 • Isolatieglas
 • Hardglas
 • Spiegels
 • Floatglas
 • Brandwerend glas
 • Veiligheidsglas
 • Glas-in-lood
 • Figuurglas
 • Spiegels
 • Slijpwerk
 • Renovatie
 • Onderhoud
 • Nieuwbouw
 • Designglas op maat

Neem contact op

Heeft u een idee in gedachte? We denken graag en vrijblijvend met u mee!

Wij geloven in maatwerk. U krijgt persoonlijk advies, een offerte op maat en we denken met u mee om de beste glastoepassing te vinden voor uw interieur en wensen. Waarna onze ervaren medewerkers het glas vakkundig bij u komen meten en plaatsen.