Wat we doen

Glas-in-lood

Toen wij begonnen in 1942 stonden we vooral bekend om ons handgemaakt glas-in-lood en brandschilderwerk. Vakkennis die van generatie op generatie is overgedragen. Het maken van ons glas-in-lood is daarmee een specialisatie. We kunnen oude ramen in oude glorie restaureren of geheel nieuwe glas-in-lood ramen maken. Waarbij gekozen kan worden om het traditionele grijze lood te gebruiken of messing lood. Glas-in-lood kunnen we ook tussen isolerende beglazing plaatsen, zodat het energiezuinig is. Qua ontwerp is alles mogelijk variƫrend van een traditioneel tot een heel modern design. Alles is handwerk en kan door u worden bepaalt. Dus heeft u een idee of een project, aarzel dan niet contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

 • work1
  Modern glas-in-lood Wij kunnen ramen maken met de oude glas-in-lood techniek die toch een zeer moderne uitstraling hebben.
 • work2
  Traditioneel glas-in-lood Of juist glas-in-lood maken met de meer traditionele uitstraling.
 • work3
  Brandschilderwerk De combinatie van brandschilderwerk met glas-in-lood behoort ook tot de mogelijkheden.
 • work4
  Eigen ontwerp We kunnen uw eigen ontwerp omzetten in glas-in-lood ramen. Er zijn vele soorten glas in vele soorten kleuren verkrijgbaar.
 • work5
  Glas-in-lood reparatie Renovatie glas-in-lood, nieuw glas-in-lood, glas-in-lood ramen, glas-in-lood deuren, modern glas-in-lood, antiek glas-in-lood.
 • work6
  Glas-in-lood combinaties Wij kunnen glas-in-lood ook combineren met transparante ramen of glas-in-lood tussen isolatieglas plaatsen.

Neem contact op

Heeft u een idee in gedachte? We denken graag vrijblijvend met u mee!

Wij geloven in maatwerk. U krijgt persoonlijk advies, een offerte op maat en we denken met u mee om de beste glastoepassing te vinden voor uw interieur en wensen. Waarna onze ervaren medewerkers het glas vakkundig bij u komen meten en plaatsen.